Welkom bij JSB Metaalwerken!

JSB Metaalwerken is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd door zaakvoerder Marc Janssens en Christoph Reynaers in het jaar 2008. Het bedrijf is centraal gelegen in de Industriezone Genk-Zuid (Geleenlaan 18, B-3600 Genk).

JSB Metaalwerken staat bekend omwille van het uitgebreide aanbod evenals de expertise die ze hun klanten kunnen aanbieden dankzij de jarenlange ervaring in de metaalsector. JSB biedt klanten hulp op maat aan. JSB Metaalwerken draagt klanttevredenheid dan ook zeer hoog in het vaandel, wat zich vertaalt in een goede service na aankoop.

Dankzij het uitgebreide machinepark alsook de kennis en ervaring van de arbeiders, die eenieder zorgvuldig geselecteerd werden, beschikt JSB Metaalwerken over een zeer ruim aanbod. Zo stelt het bedrijf zijn arbeiders zelfs ter beschikking voor montage en reparatiewerken tegen een schappelijke prijs. Een overzicht van het ruime assortiment vind je terug onder de link Projecten.

Ook veiligheid krijgt bij ons topprioriteit, zo zijn we VCA*-gecertificeerd. Zo zijn ook al onze medewerkers in het bezit van een persoonlijk B-VCA attest.

Voor verdere inlichtingen of een vrijblijvende prijsaanvraag kunt u terecht op onze Contactpagina, dan helpen wij u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Marc Janssens